Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tangua

24. 2. 2010 12:59
Pirátství

je např. již to, že se děti ve škole učí zpaměti básničky a pak je před tabulí přednášejí. To je přece porušení autorských práv "jako hrom". Podobně by se měly též zakázat hodiny hudební výchovy, resp. zakázat při nich zpívat.

0 0
možnosti

Wrunx

11. 1. 2010 8:48
Právě že ona

neskutečně stupidní buzerace u legálně prodávaných DVD je to co nedokážu skousnout. Čekal bych, že když si dílko koupím, bude mě čekat na úvodu poděkování za to že se chovám v souladu se zákony společnosti a legálně užívám plody práce nějakého filmového studia a tím jim pomáhám tvořit zisk. Místo toho se dočkám výhrůžek jak zlé je krást auta a filmy. Tím je řečeno vše.

0 0
možnosti

vlasec

11. 1. 2010 11:51
Re: Právě že ona

Také mi vadí, jak jsem vždy bit za to, že se snažím chovat slušně, tuhle jsem se snažil stáhnout si trial verzi Adobe Flash CS4 a na stránkách Adobe to po mně chtělo registraci. Asi pět minut trvalo jen vyplnění všech těch údajů a pak mi to napsalo neznámou chybu. Produkdy Adobe doposud nemají dostatečně dobrou konkurenci. Adobe tak může diktovat ceny (okolo 30000) a buzerovat zákazníky.

.

Taťka chtěl skenovat texty pomocí ABBYY Fine Reader. Cena programu je 4000 Kč, což by nebylo moc, kdyby to pro něj nebyla jen otázka pár stránek měsíčně. Pak zůstává otázka, zda pirátit, nebo se na to vykašlat a přepsat to ručně - koupě nepřipadá v úvahu.

0 0
možnosti

falm

10. 1. 2010 18:29
Moc informovaný tedy nejste

To nevíte, že i naši drazí mobilní operátoři už zavedli ochranu před škodlivým obsahem? :-P

0 0
možnosti

vlasec

10. 1. 2010 18:50
Re: Moc informovaný tedy nejste

Nevím, pro mně donedávna nebyl internet v mobilu moc zajímavý, byl pomalý a předražený. S kvalitou už je to lepší, o ceně zatím přehled nemám, až si ale koupím nový mobil, tak budu asi zvědavější.

0 0
možnosti

Vrah

10. 1. 2010 16:11
Proč šíříte lež,

že jde při nelegálním kopírování o krádež? Je to nelegální, je to nelegitimní užití cizího díla, ale ten, kdo mluví o krádeži, plácá nesmysly.

0 0
možnosti

zohan

10. 1. 2010 15:44
ode zdi ke zdi

jak naivni chtit po nekom ,,nezkorumpovatelnost" pokud sam ,,krade" jeste pred vstupem do politiky ?

I kdyz nemuzu litovat zlocince OSA,BSA ani zadne filmove studio ktere bez mrknuti oka zaplati za roli $20M i vice ;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS