Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

24. 9. 2012 10:11
ono i když zůstaneme u těch antiviráků

Paní Peake to asi neví,ale profesionální antivirové programy se nepíší proti jednomu viru. Tedy takové jednouúčelové nástroje se občas vytvářejí,ale používají se až v případě že uživatel ví že jeho počítač je konkrétním virem nakažen-a není už jiná cesta jak ho odstranit-ani standardním antivirem, který v počítači má. Asi bych to přirovnal k případu kdy policie pošle proti nějakému vraždícímu maniakovi na ulici ozbrojené komando s jasným příkazem-zlikvidovat

Standardní antiviry fungují zcela jinak, ty obsahují stovky signatur známých virů a neustále se doplňují o ty stále vznikající viry zjištěné po celém světě-s úkolem takový vir ani nepustit do počítače.Navíc, ty antiviry obsahují funkci pro rozpoznávání ještě neznámých virů podle jejich podezřelého chování.A právě takto by měla fungoval naše policie, kontrolní orgány a celá správa. Co třeba zavést to jednoduché pravidlo podobné antivirům-kdo byl jednou přichycen při korupci, už si ve statní správě ani neškrtne?

0 0
možnosti

jendazmoravy

24. 9. 2012 10:03
Nevím, zda rozumím

Dal jste se na propagaci pirátské strany? To je chytré! Vždyť piráti jsou jen takoví komunisti pro romanticky založenou mládež, tak radši ať lidi volí více malých stran, než jednu!

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 27,58
  • Průměrná čtenost 1520x
Profesí jsem programátor. Občas píšu o věcech blízkých mému oboru, protože mě nejen živí, ale i baví.

Píšu i o tématech, ve kterých postrádám formální vzdělání, ale dění ve společnosti mě nutí udělat si na ně názor.

Závěrem, mého tátu asi znáte lépe, než mně.