Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale no tak.

UEFA má svůj disciplinární řád. V něm je popsáno, za jaké jednání je jaký trest. A pokud je za něco možno dát stopku na 3 nebo 4 zápasy, nikdo kvůli nám nebude konkrétní body disciplinárního řádu, které toto řeší, přepisovat jen proto, že konkrétně nám se nelíbí. A naopak. Pokud u některého bodu je jako trest uvedena stopka na 10 zápasů, opět jej nikdo nebude přepisovat a nebude tam doplňovat „neplatí v případě, že provinilý je z Česka.“

Ostatně na Britských ostrovech je hodnocení tohoto výroku UEFA komentováno podobně radikálně s tím, že Kúdelův trest se popisuje jako zbytečně nízký, naopak tresty pro Kamaru a toho druhého hráče Rangers jako neúměrně vysoké. A stejně tak ani kvůli Britům nebude UEFA svůj disciplinární řád přepisovat.

Kúdela zkrátka doplatil na to, že ve chvíli, kdy jeho tým vedl a do konce zápasu zbývalo pár minut, šel k protihráči, který si ho vůbec nevšímal, a kušnil.

0 0
možnosti
Foto

Jsem zvědav na důkazy proti Kúdelovi. Důkazy. Ostatní jsou jen kecy.

1 0
možnosti
Foto

Ano, berme to jako návod od UEFA:

1. Chceš zlikvidovat tým soupeře? Stačí, aby černoch v Tvém týmu obvinil jakéhokoli bělocha z týmu soupeře z rasismu. Důkazů netřeba. Po pár opakováních tým soupeře de facto zlikviduješ.

2. Sám nikomu nic neříkej. Místo toho ho rovnou nakopni do hlavy nebo ho po zápase zmlať. Tresty za to jsou doslova směšné...

To Vám doporučuje Vaše UEFA...

1 0
možnosti

L24u24b24o22š 79K30r28i35m36l

16. 4. 2021 12:57

Vyjadřujete velmi nebezpečný názor.

ad. 1 Pokud jste běloch a jdete někomu v afektu vynadat, tak si nezakrýváte ústa, abyste vyloučil potvrzení nebo vyvrácení obvinění odezíráním. Toto bylo již opakovaně použito v disciplinárním řízení. V tomto případě vidím trest na minimální sazbě disciplinárního řádu v pořádku.

ad. 2a Trest za napadení hráče v tunelu při odchodu do šaten je směšný, ale na druhou stranu jeho popis od členů týmu Slávie se vyvíjelo od zbití do krve přes jeden úder až po strčení. Pokud existují důkazy pro zbití či úder pěstí, tak je trest směšný. Pokud šlo o poslední variantu, tak je trest přiměřený.

ad. 2b. Za střet útočníka s brankářem je trest adekvátní, protože došlo ke zranění, ale nebyl zde, alespoň podle mého názoru, úmysl. útočník sledoval očima míč přilétající zprava zezadu a snažil se ho zasáhnout špičkou, k čemuž došlo, a následně došlo ke střetu s brankářem. V žádném případě ho nechci omlouvat a trest vyloučení a zastavení činnosti je správný.

PS. Pro rýpaly, strávil jsem v bráně cca 35 let a několik podobných střetů jsem také zažil, ale asi jsem měl pud sebezáchovy a když jsem viděl nohu letící mi na hlavu, tak jsem uhnul:-)

0 0
možnosti

Pak nezbývá než doporučit této ctěné organizaci ať se poučí z mnohem tvrdšího, ale mnohem férovějšího amerického fotbalu a předepíše helmy a tělové chrániče ať se může řádně přitvrdit a dále na každé hřiště stan s aparaturou ke zkoumání otřesu mozku tak jak v AF. To jistě uspokojí zejména fanoušky na ostrovech ,kteří s láskou a slzou v očích vzpomínají na důrazné hráče (řezníky) předchozích období, jako byl například Nobby Stiles....

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS