Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IA

Maura Irena

13. 1. 2011 21:31
Čtu pouze zahraniční tisk

Já čtu pouze německý tisk, americký a egyptský. Když dle smlouvy píši články do medií, pak je sledován rating. Ten se řídí často i náladou čtenářů a záleží na tom, kdo to zrovna čte, je to konzum. Proto je lepší psát do vědeckých a populárně vědeckých časopisů. Tam většina těch konzumentů nevkročí. V egyptském tisku se odráží daleko větší část světa, než v naší evropské zóně, protože sledují daleko větší okruh problémů vůči sobě.

Jestli bych vám mohla doporučit, tak Dějiny a současnost, to si drží úroveň, Literární noviny jsou přístupné na internetu, tam je dobrá i názorová platforma, prostě je nutné vyhledávat to, co člověk cítí, že chce vnímat. V

0 0
možnosti
VF

vlasec

13. 1. 2011 19:47
Proč nechtějí interview

Tak jsem právě díky kamarádovi zjistil, proč nikdo nepotřebuje interview se samotným pirátem. Česká protipirátská unie totiž ví, co si myslí:

Domníval se totiž, že není vzhledem ke svému nízkému věku postižitelný. Motivován byl i tím, že mu provoz internetových stránek, jejichž návštěvnost překročila 15 000 unikátních uživatelů denně, přinášel zisk z reklamy a za prémiové účty.

viz: http://cpufilm.cz/press.html#05.01.2011 - je to zpráva policie, ČPU ji nijak nekomentuje, naopak se tím chlubí.

0 0
možnosti
JB

hendrixx

13. 1. 2011 19:30
Čemu na tom nerozumíte?

Kluk provozoval server, na němž nechával stahovat cizí filmy, který někde ukradl. Filmů byly tisíce, stáhnutí milióny, co je to ušlý zisk snad víte, ne? To, že by si to stahovači za normální cenu nejspíš nekoupili, je nepodstatný. Kluk napáchal škodu, ze které nenahradí ani půl procenta a do polepšovny za to - bohužel - nejspíš taky nepůjde.

Ač vám to připadá divný, tvůrci investují do každýho filmu desítky milionů, a tisíce hodin práce, aniž by měli jistotu, že se jim to vrátí. Pokud jejich film někoho zajímá, mají plný právo na každou korunu, kterou je kdokoli ochoten za to zaplatit. A ta zmínka o stovkách milionů, kterými disponuje Česká protipirátská unie a kterými platí "mediální štvanici", už jen podtrhuje, jak moc jste mimo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 27,58
  • Průměrná čtenost 1520x
Profesí jsem programátor. Občas píšu o věcech blízkých mému oboru, protože mě nejen živí, ale i baví.

Píšu i o tématech, ve kterých postrádám formální vzdělání, ale dění ve společnosti mě nutí udělat si na ně názor.

Závěrem, mého tátu asi znáte lépe, než mně.