Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Kdo se dostane do nebe? U člověka to není možné, ale u Boha je možné všechno. To ale neznamená, že svým přátelům homosexuálního zaměření budu kývat na jejich propagaci. Svatý Pavel píše, jak se k homosexualitě příjde. Bůh nestvořil člověka jednopohlavního, ale jako muže a ženu. Jednopohlavní jednání i sklony nejsou od Boha. Jsou z hříchu rodičů nebo vlastních. Pohádky o genetických vlohách jsou už z propagandy dost zažité, ale vědecký světový názor je bohužel opět jen vládnoucí ideologie. Naši homosexuální bratři potřebují pomoct s identitou, ale dobří psychiatři jsou zakázáni. Dnes už američtí psychiatři vpřicházejí i s vrozenou pedofilií. Po holokaustu, babykaustu nastává zdravokaust. Čtěte slovenské biskupy, vidí skutečnost přítomnosti tak, jak je (http://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20131130008).

0 1
možnosti
Foto

Pokud je někomu vrozená pedofilie a není schopen vztahu s dospělým partnerem, pak je asi odsouzen k životu bez partnera. Sexuální vztah s dětmi je zvrácený a hlavně, pokud jde opravdu o pedofilii, pak v průběhu dospívání se musí tento vztah rozpadnout. Oproti tomu si homosexuálové mohou slíbit věrnost na celý život.

Můžeme se domnívat, že všichni vědci lžou a homosexuálové taky. Nebo můžeme nechat soud Bohu a homosexuály nesoudit. Kdo bude a nebude v nebi, o tom se Židé uměli bavit hodiny, a pak přišel Ježíš a řekl jim, že mluví úplně z cesty.

1 0
možnosti
MZ

a kdo vám dal jistotu, že homosexuál = hříšník?

Píšete, že Bůh nastavil ideál, to chápu tak, že ideálu ne každý dosáhne. Navíc homosexuál není "hříšníkem" z vlastní vůle, už se tak narodil; hříšníkem je vrah, zloděj, lhář...

pokud už brát homosexualitu jako odchylku, tak bych ji stavěla na podobnou úroveň jako tělesné vady - tito lidé si to též nevybrali sami (doufám že tímto někoho neurazím, nevím, jak to výstižněji podat) .

1 0
možnosti
Foto

Homosexuál je hříšník, stejně jako je hříšník každý člověk na této zemi. Nikdo není dokonalí, všichni jsme se vzdálili od Boží slávy. Člověk nemůže být spasen za svou dokonalost, ale jen z Boží milosti. Ať už je to homosexuál nebo třeba i ten vrah.

0 0
možnosti
RR

R17o85m89a65n 78R62y68b64á68r

28. 11. 2013 9:21

:)) chtěl jsem to brát vážně, ale opravdu to nejde :)))))))))) hlína

0 0
možnosti
Foto

J64a73n 69R20ý38z92n86a97r

28. 11. 2013 2:25

Na blogu mám článek o tom, že křesťané zdegenerovali na hříchovce a pýchovce.....    

    Prostě se zaměřují na negativa a tím už před mnoha staletími ztratili schopnost budovat pozitiva.

     Na pohřbech se zpívá: Hospodine, když bys sčítal hříchy, Pane kdož by obstál?

     Církevní hodnostáři již dávno nejsou přitažlivým příkladem a tak jim zbývá jediné - strašit hříchy.

     Nakonec rozhodne to pozitivní, co je v nás - pokud to tam tedy bude v dostatečné míře.

3 0
možnosti
Foto

Vnímáte tu degeneraci i u mně? Snažil jsem se tímto článkem naznačit, že jsou lidé, kteří by homosexuály rychle hnali do pekla. Já si myslím, že v nebi už nebudeme hetero ani homo, ale že tam bude láska fungovat úplně jinak.

Pokud ve mně vidíte člověka, který soudí hříchy ostatních, doporučuji nové brýle.

2 1
možnosti
ZU

Víra zaslouží úctu, na rozdíl od církve(církví).

4 1
možnosti
MP

Cestování zaslouží úctu, na rozdíl od autobusu (autobusů). To je podobná logika.

5 0
možnosti
DT

D61a67n20a 83T76a21n74k78e13r

27. 11. 2013 21:54

To, v co člověl věří, se stává jeho realitou. Když se někdo rozhodne věřit, že přijde do nebe, tak to taky tak bude. Ubohé duše, které se rozhodnou čekat na  nějaký soud na konci světa, se připravují o část svého "tamního" života, o další poznání, nic víc. Je otázka, jestli je to dobře nebo špatně. Eventuálně je to pro nevyvinuté duše lepší, když spí. Tady i tam. Nějaké vyhrožování peklem je pěkně směšné. Lidi, co by měli přijít podle křesťanů do pekla, odtamtud přímo přicházejí. A některé si dělají peklo i tady na zemi. Četl jste někdy něco od Jakoba Lorbeera?

0 0
možnosti
Foto

Straším já peklem? Vznikla tady docela obsáhlá diskuse, kde se o nějakém peklu a jiných věcech psalo. Pokud reagujete na ni, mohla jste se vyjádřit ke konkrétnímu příspěvku. Takhle to vypadá, že komentujete článek jako takový, což se neděje.

0 0
možnosti
MR

Bůh už v průběhu psaní Bible tolikrát změnil názor, že se divím, že se po dalších dvou tisíci letech na to někdo vůbec odkazuje... (Člověk je v milost - je v nemilosti, svět vytopím - nevytopím, všichni jsou postiženi hříchem - no možná z něj půjde vykoupit...)

3 1
možnosti
Foto

Děkuji všem diskutujícím, kteří si článek přečetli celý a komentují opravdu článek.

Ty, kteří nevěří na ty "pohádky a bláboly", opravdu nenutím jít do nebe. Ani je nehodlám strašit peklem. Podle adventistického chápání budou ještě jednou vzkříšeni, aby dali Bohu najevo, co si o něm myslí a následně zemřeli zhruba stejně, jako když se těžce nemocný člověk sám odpojí od přístrojů. Ale to už je jen drobný detail, takže mají téměř pravdu, že po životě už nic dalšího nebude. Pro ně ne, když nemají zájem.

Věřím, že se tam dostane spousta vyznavačů jiných náboženství, ale kolik tam bude lidí, kteří zavrhují existenci jiné autority než jsou oni sami, vím naprosto přesně.

2 1
možnosti
Foto

Jen dodám, že si ani trochu nevážím diskutérů, kteří si zde prostě hodlají kopnout do křesťanů, ať už je to k tématu nebo moc ne. Lidí, kteří když vidí titulek, který zavání křesťanskou tematikou, tak jim okamžitě začne blikat varovná kontrolka "zvandalizovat, zničit!" Nebudu vám oplácet stejnou mincí, ani panu Závladskému, který si můj blog (zdá se) oblíbil, ani ostatním. Nějaký ten ban bych jim ale přece jen trošku přál.

1 0
možnosti
Foto

Homosexuálové budou v nebi, neb Putna se svojí lobby (Vlk s Dukou) jim to u Boha zařídí.

1 4
možnosti
Foto

Pane Kudličko, s čím nesouhlasíte?

0 3
možnosti
Foto

Nedávno jsem měla debatu s jedním farářem a nakonec jsme se shodli na tom, že jsem mnohem víc věřící než on, přestože nemám nic společného s žádnou církví ;-).

1 0
možnosti
Foto

Víra a církev jsou dvě naprosto odlišné věci.

4 1
možnosti
  • Počet článků 115
  • Celková karma 27,57
  • Průměrná čtenost 1534x
Profesí jsem programátor. Občas píšu o věcech blízkých mému oboru, protože mě nejen živí, ale i baví.

Píšu i o tématech, ve kterých postrádám formální vzdělání, ale dění ve společnosti mě nutí udělat si na ně názor.

Závěrem, mého tátu asi znáte lépe, než mně.