Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jako ten (pry) hodnejsi z rodiny zakazuje dary pro umirajici a ten (pry) chytrejsi zesmesnuje po volbach ty porazene, pricemz to neni vtipne ani pro viteze. :-)

1 0
možnosti
Foto

Já jsem jen zesměšnil ten narativ. Posbíraný z těch částečných svědectví o generálu Pavlovi. A pokusil se na tom ukázat, jak moc je nesmyslný.

Pokud vám připadá, že zesměšňuji poražené, je to celkem vztahovačný přístup. Ve vašem případě ani nevím, nakolik upřímný, soudě podle toho, co jste psala u jiných článků a jak dezinterpretujete mého tátu. Tím pádem si nemyslím, že bych vám zde snad dlužil omluvu.

Ad. dary hospicům, vidím to podobně jako u návštěv kostelů. Kajícný vrah je vítán, sedmilhář s filmovým štábem předstírající, že je křesťan, pro účely volebního úspěchu, nikoli. Požadavek Agrofertí nadace o navrácení starších darů ale je naprosté dno. Pokud jste skutečná a ne nějaký placený troll, tak vážně nechápu, jak tohle můžete brát v pohodě a pohoršovat se nad tím, že se někomu nelíbí zneužití nadací k politickým bodům.

3 1
možnosti
LH

Jo tak tohle je zahrabání příkopů....aha😃

2 0
možnosti
Foto

Myslíte snad, že ty příkopy tak nějak samy zapadnou prachem, když jim přestaneme věnovat pozornost?

Nebýt nehorázných lží z dílny ANOfertu, příkopy by byly mnohem mělčí. Generála Pavla spousta lidí moc neznala, pokud se nevěnují vojenství či zahraniční politice a alianci NATO. Přesto stačily dva týdny hnojometné palby k tomu, aby ho i někteří Babišovi odpůrci viděli jako „větší zlo”. Pragmaticky tomu rozumím, bylo to nezbytné pro kampaň, vnímat Babiše jako opravdové dobro nedokáže zdaleka každý.

Pokud tomu dáme tak 200 let, tak příkopy zapadnou prachem sami. Ale nedožijeme se toho. Navíc, nemáme nikde záruku, že je někdo nebude hloubit hlouběji, ať už podnícený strachem nebo zištnými důvody ;-(

4 1
možnosti
  • Počet článků 115
  • Celková karma 27,58
  • Průměrná čtenost 1534x
Profesí jsem programátor. Občas píšu o věcech blízkých mému oboru, protože mě nejen živí, ale i baví.

Píšu i o tématech, ve kterých postrádám formální vzdělání, ale dění ve společnosti mě nutí udělat si na ně názor.

Závěrem, mého tátu asi znáte lépe, než mně.